Jeg pleier ha de i en dobbel brødpose og rulle over med kjevle til de er knust. Denne kaka minner litt om ostekake på utseendet, men er mye enklere å lage
Vend marengse forsiktig inn i røre med eggeplommer og kremost ved hjelp av en slikkepott. Bre et godt lag med blåbærkremen ut over rullekaken når den er passe avkjølt og rull sammen
Fun Light med lime-smak. Her er fromasjen servert uten bunn, men med sjokoladesaus. Hell røren i en springform (23-24 cm i diameter) med bakepapir i bunnen, og stek bunnen midt i ovnen ved 200 grader i 20-25 minutter. Press ut saften av limen og bland det med fun light så du får ca 1 dl væske tilsammen
Knepp ut vannet og legg gelatinen oppi en kopp med laken. Ha til slutt i gelatinen og laken i en tynn stråle mens du rører, dette for å unngå klumper med gelatin
Bland dette med smelta smør. Pisk sjokolademoussepulveret med kremfløyte til blandingen er stiv (ikkje pisk så lenge som det står på pakningen, bare til moussen blir stiv og tjukk
Sukkerbrød fylt med jordbærpure og ananas . Denne kaken er til en 60 åring. Hun hadde sett en kake jeg hadde laget tidligere og ville ha norske flagget på kaken
♥ Jeg foretrekker å ikke fryse fromasjkaker fordi jeg synes fromasjen kan korne seg litt ved tining, men kaken tåler i hvert fall fint å stå kjølig i et par dager (bare sjekk holdbarhetsdatoen på kremfløten før du pisker den til krem)
Jeg foretrekker å ikke fryse fromasjkaker siden jeg synes de kan bli litt kornete i konsistensen ved tining, men kaken holder seg god i flere dager om den oppbevares i kjøleskapet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.