300 gram
mørk sjokolade (gjerne 86%, eller bruk hjemmelaget sjokolade) 2 egg (bruk erstatter om du må. F.eks litt vann) 70 g kokossukker 1 ts vaniljepulver 1 ss potetmel (kan droppes) ½ ts bakepulver ½ ts salt 80 g valnøtter, hakket eller hele 3 ss smeltet kokosolje Instruksjoner Finn frem en liten form som du kler med bakepapir (f.eks 20x20). Smelt sjokoladen i en kjele. Miks sammen egg, sukker, vanilje, potetmel, bakepulver og salt. Tilsett smeltet sjokolade, og rør godt. Tilsett valnøtter. Hell blandingen over i formen, og sett kjølig i to timer. Kutt opp i biter. 3.2.2807
Denne her lages med vikingmelk (usøtet, kondensert melk) og marshmallowskrem. Smaken kommer av ekte vanilje, hvit sjokolade og masse, hakkede valnøtter
Jeg har planlagt treningsfri denne uken og restituerer medsjokoladefudge. Dekk en form med plastfolie eller bakepapir og la noe av folien/papiret stikke over kantene slik at fudgen blir lett å ta ut
50 gr hvit sjokolade. Etter 7 min tilsetter du sjokoladen. 50 gr hvit sjokolade. Dette er en oppskrift jeg anbefaler på det sterkeste, den er bare råååå god
Legg en liten klatt med (avkjølet) karamell nedi og topp med litt smeltet sjokolade igjen. Helt til slutt har jeg trukket vinner av boka Sunnere livsstil med Kristine Weber
La dette stå mens du moser dadlene med stavmikser eller blender. Trippel sjokolade brownie. bruk en skje med varmt vann på til å trykke deigen flat - så går det lettere
Pisk egg og sukker sammen i en bakebolle med stålvisp (du trenger ikke å piske eggedosis. Men så tenkte jeg, hva om jeg lager den i en sjokoladeversjon
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.