Jeg elsker blandingen av kaffe,karamell og sjokolade. Karamell frosting. I røren tilsetter du nå melblanding og kulturkaffeblanding vekselvis, begynn og avslutt med det tørre
Jeg elsker blandingen av kaffe,karamell og sjokolade. Karamellfrosting Ha sukker og vann i en gryte, la det koke opp uten at du rører i det, når det koker la det småkoke til du får en fin brun farge
Avkjøl cupcakesene helt før du fyller dem medkaramell. De er saftig, har karamellsaus i midten og italiensk marengs frosting på toppen, det kan bare ikke gå galt
Først i 4 timer på at karamellen skal stivne og så jaggu … Les videre → . Det er ikke så mye å si om denne terten bortsett fra at den en verdt den ventetiden det tar å lage den
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Nydelig myk karamellmed smak av hvit sjokolade du kan bruke til saus, kakefyll, i konfekt osv. Ikke stress og skru opp temperaturen, du ender bare med brent karamell
Men et eller annet sted synes jeg en SMIL skal bestå av lys sjokolade og en litt blankere karamell (altså trenger den litt smør), så jeg gikk for en kombinasjon av mørk sjokolade, karamell og salt i dag
Strimle over karamell og riv over sjokolade. Karamell. Sette julemusikk på fullt, bake lussekatter og julekaker og kose oss med en kopp rykende varm sjokolade
Legg en liten klatt med (avkjølet) karamell nedi og topp med litt smeltet sjokolade igjen. Du vil få en del karamellfyll til overs med denne oppskriften, den kan du bruke over pannekaker, yoghurt, i kaker eller cookies
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.