Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum. Plasser blandingen i kyllingen som på bildet og «lukk igjen»
Kutt en liten lomme i kyllingfiletenog legg inn en skive brie, salt og peppre på begge sider. Så følger middags oppskriften som jeg også var så heldig og fikk fra Inger Lise Tjørsvaag på jobb
Jeg har fått helt dilla på fylt kjøtt, særlig kyllingog indrefilet av svin, to kjøttvarianter jeg mer eller mindre hadde forkastet før jeg fikk min Anova Precision Cooker (sous vide)
Kyllingbrystfylt med serranoskinke, chevré ost og spinat servert med asparges risotto og salat. Varm opp buljong (jeg brukte en terning grønnsaksbuljong og et par ss kylling fond)
- Kyllingfilét. ) (Og med sånne fine høstdager som dette er vel ikke grillsesongen over enda. ) Jeg har fått tak i min på mathallen, men mulig Meny/andre velassorterte supermarkeder også har det)
Om du ikke har prøvd Squash pasta eller fylt tomat ennå, må det prøves. ♥ Krydret kyllinglår. Det blir mye tung mat i julen og da får jeg et kjempe behov for å spise noe lettere innimellom
Form kremostblandingen til en klump og putt inn i kyllingfileten. Bland sammen kremost, ost og spinat. Snitt kyllingfiletene langs siden så du kan fylle dem
Kyllingfilet ble stekt på middels varme med litt rapsolje i en stekepanne i biter. Jeg fant en god oppskrift på "thousand island dressing" og testet ut denne
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.