I dag er det det mange tenker på som tilbehøret som er sentrum for måltidene hos meg. Så spiser jeg gjerne enkelt tilberedt kjøtt eller fisk til, om jeg føler for det
Bland alt i pannen og tilsettstangselleri og paprika tilslutt og stek til alt er varmet. risottoris med smak (Jeg brukte Superbra Økologisk Risotto, Tomat og basilikum, Meny)1 paprika3 stilker stangselleriKrydder til kyllingen (Chili, paprika, himalayasalt f. Smelt 70% sjokolade og tilsett en liten dæsj agavesirup i sjokoladen (Yakonsirup er sikkert også fint)Delte denne med samboeren etter en fin times gåtur i nattemørket, ble nesten litt romantisk *knis* . 3 stilker stangselleri
Naanbrødene passer perfekt som tilbehørtil de fleste Indiske matretter. Blandt sakte sammen deigen, ved å jobbe fra sentrum og bland inn litt mel om gangen, slik at du får en glatt og myk deig
Hadde egentlig tenkt til å helle den ut når jeg kom på at jeg kunne lage Sangria . Jeg har hatt en halvfull 3 liter med mindre smakfull rødvin stående altfor lenge
Derfor hadde butikken min Meny Sentrum masse tilbud på ribbe og svinekjøtt. Legg til bildetekst. Legg kjøttet i ildfast form, hell over den blandingen du har laget til marinaden
Regelmessig styrketrening på Bakken Helse, gåturer på flott kultursti i nabolaget, fine turer på sykkel i fjor sommer, de fleste turene på butikken til fots, et par fantastiske fjellturer sammen med godt selskap, badstu med isbad og sist men ikke minst piruett-treninger på skøyteisen
Til lunsj i dag lagde jeg en skikkelig yummy pai❤ under ser dere step-by-step bilder. Osten sentrum vil boble og blåse opp mens i ovnen, men vil slå seg ned en gang ut av ovnen
Du burde faktisk spise like mye proteiner som du gjør til middag (normalporsjon er ca. Skal du først sette av tid i hverdagen til å trene, så sørg for at det faktisk har en effekt
Selv om jeg veldig ofte løper når jeg er ute blir det faktisk endel gåturer også på sommeren. Jeg prøver å benytte enhver anledning til å være ute i frisk luft
I helgen blir det yoga, gåturer og muligens en liten wod på verandaen – satser på fint vær. Stek karbonadedeig sammen med hakkede tomater og krydder, la det putre til en kjøttsaus – gjerne med en spiseskje maisenna for tykkere konsistens
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.