Heisann. I dag har jeg et supert lunsjtips til dere. Det hender vi spiser det til middag også når kjøleskapet er litt tomt, for egg har vi alltid – godt, billig og proteinrikt
Denne omeletten er rik på både smak og innhold. Stek i cirka 45 – 60 minutter til omeletten har satt seg (rist litt forsiktig på den, så ser du om den fortsatt er veldig løs i midten)
Dette er en super middag å lage når man har det travelt og ikke har tid til å kokelere i timesvis. )3egg 1-2 dl fløte/cremefraiche2 dl revet ostsalt og pepper1 vårløk1brokkolica 300 gr laks ( varmrøkt)evnt urtersmør en formlegg i fisk, brokkoli, vårløkstrø over revet ostpisk sammen egg fløte og krydder og hell det over i formenStekes i 20 min på 200grader 1-2 dl fløte
Jeg sitter med tårer i øynene og frysninger over hele kroppen av angrepene i Paris. Det er helt forferdelig at det finnes mennesker som gjør sånt og det er utenfor min fatteevne hva de ønsker å oppnå med det
Omelett finnes i mange varianter, men denne har det lille ekstra ved at den er så luftig. Jeg fikk den første gang servert på en restaurant i Oslo og ble veldig begeistret
I Spania brukes denne omeletten som Tapas, når den er kald. Etter et lunchbesøk hos min spanske venninne, bestemte jeg meg for å prøve å lage hennes berømte “tortilla de patatas”, en spansk omelett
Visp alle ingrediensene sammen, og stek den ene siden av omeletten til den begynner å stivne. Sett stekepanne øverts i ovn på 220 garder til omeletten stivner
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.