Gazpacho er ei klassisk spansk kald tomatsuppe som det finst mange variantar av. I daga har eg laga henne intenst raud, utan agurk og grøn paprika som ein ofte får i gazpacho
Knallgod gazpacho med hippie-opphav. Supergazpacho klar. Så da sola stekte på 40 varmegrader var det denne tomat/paprika og rødbetsgazpachoen vi overlevde på. Til hippie-gazpachoen, raus forrett 4 personer behøver du
På slike hete sommerdager er gazpacho, andalusisk kald suppe, ideell for en lett lunsj. Det er kanskje litt vel sadistisk å klage over varmen her i Hellas - når det har vært så dårlig sommer i Norge, altså
Skjær brødet i små biter og la det ligge i bløt i vann i ca. 30 min. Flå tomatene og fjern frøene. Skrell agurken, del den, fjern frøene og skjær agurken i små biter
Gazpacho er en kald tomatsuppe. Gazpacho. Det er en av Spanias nasjonalretter, med opphav i Andalucia. Det finnes utrolig mange oppskrifter, jeg har lest mange av dem og dette ble min utgave av retten
Dette er nesten den perfekte middagen en varm sommerdag. Rask å lage og med masse smak. -)(4 pers. )6 store tomater, flådde og uten frø1 rød paprika1 gul paprika½ rødløk1 hvitløksfedd4-6 ss olivenoljesaften av ½ sitronsalt/pepperevt vann eller kald hønsebuljongHa alle grønnsakene i en foodprocessor til det blir en suppe
En litt lite planlagt handletur på Meny forleden resultere i en gazpachiosuppe på flaske. For å være ærlig smakte den ikke så værst, men jeg vet selvfølgelig at the real deal smaker mange ganger bedre - og er mange ganger sunnere
Jeg elsker gazpacho fordi det kan brukes til alt. Gazpacho består av ting du har i kjøleskapet. Det blir en heftig og smakfull stil på gazpachoen når den baserer seg på passata i stedet for rå tomater
Nå lurer du kanskje på hvor det ble av gazpachoen som ble lovet i overskriften. Panna Cottaen skulle nemlig serveres med gazpacho-sfærer (ja, du store verden … eller univers), men mitt første forsøk på dette «bli din egen kjemiker»-prosjektet ble vel ikke akkurat heeeelt vellykket
GAZPACHO. Navnet Tapas kommer av det spanske ordet tapar som betyr å dekke til. På serveringsteder var det vanlig å dekke til sherry glassene for å beskytte mot fluer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.