Med mindre glas vert det fleire porsjonar, viss suppene inngår i ein buffé. Gazpacho er ei klassisk spansk kald tomatsuppe som det finst mange variantar av
har startet med å prøve ut vannmelon, fordi jeg elsker vannmelon. )Kom over en veldig flott blogg hvor hun lager mye is å ispinner så jeg kommer til å prøve alle hennes iser fremover, så bare å følge med
Kutt melon i biter, stener kan være med. Jeg har lest et sted at vannmelon er det mest leskende som finnes, jeg kan ikke garantere for at det er helt riktig, men denne lemonade her - laget av vannmelon er noe av det mest leskende jeg noen gang har smakt
Dette er en skikkelig vitaminbombe som i tillegg er veldig enkel å tilberede - og fantastisk forfriskende på en varm sommerdag der man kanskje ikke orker å styre for mye med matlaging
Knallgod gazpachomed hippie-opphav. Festlighetene varte vel ett års tid, da kom mikrobiologen(min far) ned på visitt, og reiste tilbake med bekymringsrynke i pannen
Servér gjerne med hardkokt egg i for litt mer proteiner, samt litt finhakket basilikum eller spinat. Gazpacho er en kald grønnsakssuppe og en spansk nasjonalrett
Det er en av Spanias nasjonalretter, med opphav i Andalucia. Gazpacho er en kald tomatsuppe. Legg alle grønnsakene i en foodprocessor, sammen med tomater, basilikum og olje
Denne suppen står på menyen hos så og si alle restauranter i Spania om sommeren. Suppen har sitt opphav i Andalusia og lages av ulike ingredienser alt etter hva du har tilgjengelig
Hell oljen fra fetaosten over i en bolle, og bland fetaosten medvannmelonblandingen. Jeg spiste den som en egen rett, men det hadde sikkert vært godt med noe kjøtt eller fisk til, for eksempel spekeskinke, grillet kylling eller stekt laks
Denne oppskriften har jo ingen ting med baking å gjøre, men det blir et par is oppskrifter og, det er jo tross alt sommer, selv om sola er litt sjenert i år
Rask å lage og med masse smak. Dette er nesten den perfekte middagen en varm sommerdag. -)(4 pers. )6 store tomater, flådde og uten frø1 rød paprika1 gul paprika½ rødløk1 hvitløksfedd4-6 ss olivenoljesaften av ½ sitronsalt/pepperevt vann eller kald hønsebuljongHa alle grønnsakene i en foodprocessor til det blir en suppe
Så da var det frem med blenderen og lage denne suppa som hadde gått litt i glemmeboka mi. Server med en dash deilig ekstra virgin olivenolje og fersk basillikum
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.