bland alt og mariner entrecoten, du kan også bruke ytre-eller indrefilet, må være mørt kjøtt. Dette er iallefall enav mine favoritter, en herlig salat med asiatisk touch
Kok opp melk eller fløte med sukker og vaniljestang. Maten var naturligvis utsøkt, og på menyen stod blant annet disse rettene, som også i dag serveres i Palmehaven på Britannia Hotel
Enkelteavoppskriftene var litt utdaterte, mens andre så veldig bra ut. I bakeboka var det virkelig mange forskjellige oppskrifter på ulike typer bakverk- formkaker, bløtkaker, småkaker, eplekaker, vafler, vannbakkels – bare for å nevne noen
denne nydelige urtekremenEller brukes til en deilig middag,Hjortebiff kanskje. Utallige muligheter for fyll,her setter bare fantasiengrenser,fyllpoteten med dine favoritter og NYT
Jeg er vel ikke akkurat vært kjent for min skjønnskrift, nøyaktighet eller rettskriving. Da som nå var jeg ikke helt nøye med målene som dere som har fulgt bloggenen stund har oppdaget for lengesiden
Alltid når energinivået er lavt og det må ro til for å komme på plass igjen, så begynner jeg å lese. DEN HADDE JEG NESTEN GLEMT, MEN NÅR SOMMERVÆRET SVIKTER, HVA TROR DU JEG FINNER PÅ DA
•Skjær fisken i strimler og mal dem grovt med saltet, på kvern eller i kjøkkenmaskin. Rør inn potetmel, gressløk og pepper og spe med melk til en fast farse
Jeg gjør ofte dette for så å lage vafler eller lapper av dette dagen etter. Jeg er i pur lykkerus over resultatet av mitt siste kake-eksperiment på kjøkkenet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.