Blogg. Disse er gode og litt sunde. Blogg. -)Tok 1 dl smeltet melkefri margarin6 dl grov glutenfritt melCa 1/2 dl soyamelk2 ss bakebulver1ts b1 ts natron1ss vaniljesukker2dl sukkerStekte med på 175c i 12-15 min. Tips en venn 14 i Blogg. 14 i Blogg
Disse rundstykkene er en lykke med stor L. I dag var jeg innom henne og ble invitert inn på rundstykker som hun selv har komponert oppskrift på - og jeg må si at dette ble et tilfelle av at "læremester blir elev" for disse eggfrie rundstykkene er fantastiske
Kos deg med gode og smakfulle muffins- ønsker deg en riktig god helg. Tidligere i sommer bakte jeg disse muffinsene, og kanskje du har lyst til å bake disse enkle fiberrike sjokolademuffinsene nå som helgen nærmer seg
Muffinsmedgulrotog appelsin er en munnfull å anbefale. Disse var lette å ta av muffinsen, den var dermed lettere tilgjengelig og uten irritasjon, enn med andre små muffinsformer jeg har prøvd ut til denne smakfulle bylørdagen
Jeg liker å tro at til ogmedmuffins blir et lite hakk sunnere når det er grønnsaker i. Jeg elsker gulrotkake, og disse minner om det, bare med litt squash oppi også
Pappa hadde med seg litt til meg i fjor og da var jeg ikke sen om å lage rabarbrakake. (Jeg hadde som sagt forvellet mine, og tinte bare frukten og blandet med sukker og ingefær - klart til bruk)
Vi har ingen i familie eller kjente som har slike allergier , men det finnes jo mange som har ulike allergier ,så her kommer en oppskrift på muffins uten gluten og egg og melken kan nok erstattes med soyamelk eller havremelk for de som ikke tåler melk
Forrige dagen bakte jeg nydelige muffinsmed mandel og havre - inspirert av disse bakte jeg i dag muffinsmedgulrotog paprika i tillegg til havre og solsikkekjerner
Bor du alene og ikke vil ha en stor kake stående kan du lage den i muffinsformerog sett i fryseren. Så topper du kaken med å hakkede salte peanøtter og dryss på kaken – Voila
Kjekke å ha i frysa er de også, billige og lage og kan gjøres både gluten og laktosefri. 4 dl lettkokte havregryn (evt glutenfrie havregryn) 10 ss kesam (evt laktosefri kesam) 3 egg 1 raspet gulrot 1 neve valnøtter 1/4 te skje salt 1 ts bakepulver Slik gjør du. Ha 2 dl havregryn + valnøtter i en blender og blend til mel Rør sammen egg, kesam, raspet gullrot og salt Tilsett "melet" 2 dl hel havregryn og bakepulveret Fordel røren i 6 klatter på et bakebrett Stekes på 220 grader varmluft i 12 - 15 minutter Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. 1 raspet gulrot
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.