Det er så fantastisk godt og du baker den på null komma niks (med andre ord veldig fort haha). alla hjärtans dag, bringebærkrem, glutenfri, Glutenfri kake, hallongrädde, kake, rullekake, Rulltårta, Tårta, valentine's day
De er en vidunderlig god krem i denne rullekaken her, den passer like godt til dessert som til kaffen, litt vrien å få rullet pent sammen, men har du laget rullekake tidligere er det ingen sak å få denne her rullet sammen heller
Denne er også glutenfri og med laktosefri kremfløte blir den enda mer allergivennlig. Til dessert ble det pavlova medmangokrem og oppskriften kommer her
Oppskriften er fra Wenches kjøkken (trykk HER), med noen endringer. Jeg har brukt denne oppskriften tidligere, med like godt resultat- da lagde jeg solskinnsboller
Den originale oppskriften er imidlertid med kremost, og da ble nerden vekket i meg. I dette tilfellet trenger man noe med tilnærmet likt utseende som kremost
Nå er ikke jeg akkurat på en lavkarbo diett, men visst en vil kose seg litt i hverdagen er det jo kjekt om kosen kan nytes med god samvittighet, ikke sant
Det skal ikke være helt finmalt, og det er greit med noen større biter. Fordel massen i 2 like former kledd med bakepapir i bunn og smurt med smør eller margarin
Legg pølsene på bakepapirkledd stekeplate og press deigpølsene flate med fingrene. Bruk en pizzakutter og del i ca 2 cm brede pinner med en gang du tar de ut av ovnen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.