For en god stund siden, hadde jeg et innlegg medenenkel makroni og pølse rett. enkelbarnevennlig middag/ Det innlegget har hatt masse besøk, og det er jo koselig at andre har funnet inspirasjon Nå som lillesøster har vært litt dårlig etter fjerning av mandler, har enkel, myk, god og barnevennlig mat igjen fått fokus her i huset
Jeg holder meg foreløpig til den tradisjonelle måtenmed potet. Ønsker du oppskrift på hva du kan gjøre med dine Gnocchi kan du klikke deg inn her å lage Gnocchimed salviesmør og parmesan
Jeg liker å lage dette når jeg har ekstra god tid å har lyst å kose meg på kjøkkenetmed matlaging. Det er på en måte enkelt i seg selv, men litt jobb å lage det
Kok opp godt med lettsaltet vann og ha i gnocchien når vannet koker. Gnocchi er nemlig en blanding, og det korrekte er vel egentlig å kalle det potetpasta
) I dag vil vi dele med dere en oppskift på Gnocchi (uttales njåkki). Har du poteter igjen fra dagen før kan du bruke de (men lurt å mose de mens de er varme), alltid greit medgjenbruk
Server gnocchienmed salviesmør og en god neve revet parmesan, dette smaker utrolig godt. Kok opp lettsaltet vann, legg gnocchiene oppi og la de trekke et par minutter til de flyter opp
Ha gnocchi og sopp i en dyp tallerken, hell over tomatsaus. Brun en spiseskje smør på middels sterk varme i en stekepanne sammenmed to hvitløksfedd, og brun roastbiffen på alle sider
Kutt gnocchiane ein centimeter breie, og trykk dei litt med ein gaffel dyppa i mjøl. Ikkje minst er kaldrøykt laks veldig god til den klassiske italienskepotetballen, eller gnocchi, som italienarane sjølve insisterer på å kalle den
Gnocchien er formet som små kroketter med bølgete kant. Press dem lett meden gaffel. Så jeg satte altså i gang med å lage gnocchi, og det viste seg å ikke være så vanskelig
Nå har det blitt sånn at for meg at gnocchi skal aller, aller helst inntas meden saus av grillet paprika, - noe jeg smakte i Brüssel og falt pladask for
Egentlig er gnocchien avlegger av pasta, og serveres enten som tilbehør til kjøtt og fisk, eller som enegen rett meden eller annen form for saus, akkurat som med pasta
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.