Gnocchi er laget av kokte poteter som du blander med mel og eggeplomme og gir et raskt oppkok. Jeg synes det er noe romantisk og vakkert over hjemmelagde Gnocchi ♥
Jeg vil begynne med å nevne at gnocchi uttales «niåkki», ikke «G-nåkki» eller noe annet. Jeg fikk ikke desverre ikke delt noen oppskrifter med beter fordi jeg ikke liker beter, MEN utfordringen fikk meg til å prøve mye nytt og det var gøy
Kok opp godt med lettsaltet vann og ha i gnocchien når vannet koker. Gnocchi er nemlig en blanding, og det korrekte er vel egentlig å kalle det potetpasta
Jeg har tidligere skrevet om noen av helsefordelene medsopp, link til siden her. med bønner og chili. Høst er tid for sopp og om du ikke har anledning til å plukke dem selv,
Sopp fylt med masse hvitløk, vårløk, fetaost, timian og mynte er en kjempegod rett til for eksempel foccacia og en salat - servert som lunsj eller en lett aftensrett - eller som forrett til en større middag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.