Men her hjemme finner du den også med flere ben, litt avhengigav størrelsen på lammet. Maten er på bordet, ledsaget av en Olaf Ryevin som jeg fikk laget i samarbeid med Bø Hotel og Vinmonopolet for noen år siden
Jeg har laget en kongelig variant med kvernede mandler. Du kan bruke alle typer kjøtt, kylling eller scampi, siden lam trenger lang koketid, blir sausen enda bedre
Tørk mørbradbiffen godt, skjær av eventuelle seige sener og surr den opp med bommulstråd. Denne er tradisjonell med milde smaker og passer veldig godt sammen med chutneyen som var bak gårsdagens luke
La avkjøles litt og mos med en gaffel eller potetmoser jeg har brukt på bildet under. Ønsker du oppskrift på hva du kan gjøre med dine Gnocchi kan du klikke deg inn her å lage Gnocchimed salviesmør og parmesan
Gnocchi er laget av kokte poteter som du blander med mel og eggeplomme og gir et raskt oppkok. La kokte poteter avkjøles litt og mos med gaffel eller med potetmoseren du ser jeg har brukt på bildet over (Kjøpes på Biltema/Ikea)
Dillen fra tre av buntene blandes med litt kraft og tilsettes sausen. Skjær lammekjøttet i passe store biter og legg det i gryten sammen med grovkuttede grønnsaker, laurbærblad, timian og stilkene fra dillen
Under finner du noen av de kokebøkene jeg har plukket ut og anbefaler til dere. Lammekjøtt er smakfullt og det kan kombineres med de fleste smaker og krydder
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Ha spinat, bladpersille, koriander og hvitløk i en mikser og kjør det sammen med resten av ingrediensene til urteblandingen i en foodprocessor/mikser til jevn puré
De fleste indiske restauranter med respekt for seg selv har tandoori kylling på menyen. Nå etter min kulinarisk reise til sør-India, der det ble servert på ett av hotellene, ble jeg inspirert til å prøve
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.