Omelett med litt ferskt brød, godt smør og en frisk salat til er noe av det beste jeg vet. Da får du et jevnt stekt og supergodt resultat som metter mange med lite innsats
Dette er en super middag å lage når man har det travelt og ikke har tid til å kokelere i timesvis. )3egg 1-2 dl fløte/cremefraiche2 dl revet ostsalt og pepper1 vårløk1brokkolica 300 gr laks ( varmrøkt)evnt urtersmør en formlegg i fisk, brokkoli, vårløkstrø over revet ostpisk sammen egg fløte og krydder og hell det over i formenStekes i 20 min på 200grader 1-2 dl fløte
rens og vask godtpurreløken, den kan ha veldig mye sand mellom bladene, skjær den opp i biter og ha denpåpannensammen med det andre og la dette få surre sammenmens man renser, og deler de andre grønnsakene
Egg kan oppbevares lenge i kjøleskap, men før bruk kan de godt være romtemperert, og egg tåler godt å oppbevares et par dager påkjøkkenbenken, da kommer alle de godeegenskapene til egget best frem- og du får bedre plass i kjøleskapet
Når tunfisken er klar har du i eggehvitene og blander godt. Visp eggehvitene med salt & pepper. Full Proteinrik og god frokost alternativ for psmf dietten
Server med brød og en frisk salat med engod dressing, for eksempel sennepsvinaigretteBaconet kan byttes ut med skinke, men det går fint å droppe kjøtt og lage en vegetarisk omelett
Omelett er mettende, proteinrik, næringsrik og godt. Av og til kan det være vanskelig å finne ut hva man skal spise til frokost og lunsj, men for meg er det alltid full treff når jeg lager omelett
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.