I dag byr jeg på et kjempegodtbrød på morgenkvisten. Bland godt. Brødet er ikke så altfor grovt, men grovt nok til at det passer fint som frokostbrød, til matpakken og som brød ved siden av supper og gryter
Dette brødet er skikkelig godt til mat,men også til søtt pålegg, brunost osv. Bland væsken med pisket egg, gjær, salt, sukker og smeltet smør i bakebollen og rør godt
Kjør deigen eller rør godt og ha i litt og litt mel til den er klissete, men ikke renner. Dette brødet lagde jeg av melrester som var igjen etter baking i påsken
Det er veldig gøy å lykkes med bakst og jeg liker godt å bake brød. GODTBRØD. Jeg kan ikke forklare om smaken i langtidshevet brød har med umami å gjøre, jeg har ikke funnet informasjon om akkurat det, men vet at spesielt hvete spiller en rolle i
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.