Melken kokes opp (og koker i 1 time).
Sirup og sukker løses opp i melken.
Kulturmelk og egg piskes godt, og has i melkeblandingen. Dette kokes opp og koker i 5-6 timer med lokket på glipp.
Elsker denne goma salaten man kjøper til sushi, men den inneholder som vanlig sukker. . Her kommer en sukkerfri variant, men sjøgress er ikke helt uten carbs- googla litt, og det varierer mye, men ligger fra 27-83 carbs pr 100g, tørket
For noen uker siden gjorde idErik og jeg en filmjobb på Universitetet i Nordland. Mens vi pauset i kantina kom en gammel skolevenninne bort og så liksomstrengt på meg
Et godt klutemønster kommer sjelden alene, og Olaug har virkelig kommet godt i gang. Det neste av hennes oppskrifter jeg valgte å strikke, er «Seinsommer»
Silacruzs forunderlige verden | Om alt, ingenting, littegrann – og mye ;)
Jeg mener at det er strålende viktig at man får i seg noe naturlig melkesyregjæret hver eneste dag. På samme måte som det finnes et vell av ulike smaker og varianter av melkesyregjæret mat og drikke, så er smaksløkene og preferansene til både store og små ulike
OK, jeg vet ikke om denne retten egentlig er autentisk fra Sri Lanka, men eksen min som var halvt Singaleser påstod iallfall det, og han lærte å lage den av faren sin som var derfra
Du kan skilje ein god amatørkokk frå ein middels eller dårleg når du smakar på potetmosen hans. I mi eiga jakt på den perfekte potetmosen har eg inngått partnarskap med eit kjøkkenreiskap du ikkje vil skilje deg av meg når du første har fått auga opp for den
Herlige søte frokostbrød. Gode som de er eller med pålegg som ost, syltetøy eller gomme på. 1 kg hvetemel140 g sukker140 g margarin1/2 ts kardemomme7,5 dl melk50 g gjær
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.