And inneholder så mye fett også, så kjøttet blir ikke like lett tørt slik som med kylling. Peking duck, eller crispy duck, av hel and er fantastisk godt og ikke noe vanskelig å lage
Crispy duck serveres med kinesiske pannekaker, jianbing. Med en historie på mer enn 600 år er Peking-Crispy Duck den mest kjente gourmetmaten i Beijing og en av de mest populære matvarer i Kina
Samboeren min elsker crispy duck. Og det er blitt hans spesialitet hjemme. Når vi er ute og reiser, er det spennende å prøve forskjellige varianter, og ingen er like
Duck Skin Crumble. Min matfilosofi er at ting skal være enkelt, godt, kjapt å lage og gjerne billig. Denne retten kvalifiserer egentlig ikke til noen av de kriteriene, bortsett fra «godt»
Samtidig krever jo nyttårsmenyen litt mer schwung enn normalt, så da jeg fikk ideen om crispy duck var det egentlig bare om å gjøre å finne den enkleste veien til målet – og enkelt ble det
Hoi sin saus, lomper og bambusbeholder får du forresten kjøpt på asiatiske matbutikker. Crispy duck er en av mine favorittretter og det er så lett å lage
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.