jeg bruker smoothietvisteren min fra OBH Nordica, fungerer knallbra. litt grønn tabasco (må jo ikke være grønn da, men siden sausen kalles grønn, så passer det jo så fint)
Prosecco er en italiensk musserende vin fra Veneto nord i Italia, som er rimelig og kvalitetsrik. Her er en smakfull utgave med fersk ørret og sitrus, servert med en frisk, spicy salat med gode reker og en herlig grønn kremet saus med spinat og basilikum ღ
Klar til servering ♫♪ Servert med kokte Amadine poteter, asparges og grønnsaus. Server fisken med kokte nypoteter og asparges eller andre gode grønnsaker
Legg deretter på grønnsaker og poteter. Bland sammen sausene hver for seg. Del brødskiven i to, legg den ene delen på tallerkenen og legg på hamburger, sausene og til slutt den andre delen av brødskiven over
Tilsett fløte eller creme fraishe. Tilsett vann og grønnsaksbuljong. Sausen er laget av broccoli og erter med litt flere ingredienser også, og det både ser bra ut og smaker godt
Wok grønnsakene passelig møre, ha over kyllingen og den sursøte sausen. Her kan du faktisk ta det du har for hånden av grønnsaker, farger på paprika osv
I ukens Allers sto et tips om hvordan man kunne få til brun saus, og dermed var middagsplanen klar. Kjøttboller i brun saus, små erter, brokkoli og litt gulrøtter
Kylling med wokede grønnsaker og sursøt saus. Den var slett ikke vrien å lage, tok like lang tid som å woke grønnsaker og kylling, og smakte nesten som på Kinarestauranten på toppen av Nordlendingen i Harstad
Ungene mine spiser grønnsaker, men ikke så mye som jeg vil at de skal spise i alle fall, og da er denne veldig grei å servere til frokost, lunch eller kvelds
Nå har grønnsakene og kjøttet gjort jobben sin – nå vil vi bare ha selve kraften. For min del er saus ofte alfa og omega for at en middag skal gå fra OK til OMG
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.