Steikt ørret med grønnsaksris. 29. 06. 2017 kl. 18. 14 i. Fiskeretter. 2 kommentarer. Variasjon er vel stikkordet, jeg spiser ikke mye ris av mange grunner og en av de er at den ikke smaker noe
Det er ikke alltid så lett å velge hva man skal ha til. Man har allerede bestemt seg for å lage noe av reint kjøtt som svin, kylling, kalkun, fisk eller skalldyr, men hva skal man velge å ha til
Endelig er de her. IKEAs nye egenproduserte, glutenfrie og veganske grønnsaksboller, som etter planen skal kunne ta over for 1/3 av de klasseske kjøttebollene, lanseres i disse dager landet rundt
Planen i dag var egentlig å trene Body Pump time på Spenst, men være fortalte meg noe heelt annet. Har ikkesitti på rumpa ihvertfall, har fått svetta greit på volleyballbanen i dag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.