Som hovedrett har jeg valgt veldig saftige marinerte kyllingspyd med saltbakte poteter, god auberginemed hvitløk og sherrytomater og smakfulle parmesan flak som smelter i munnen, som tilbehør
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Smak til med salt og pepper. Del tomatene i to. Stek fiskefiletene i ovnen i 6 minutter på 180° med noen dråper olje, salt, pepper, hvitløk hakket i biter og rosmarin
Suppeposer kan med andre ord bare gå å legge seg. Tilsett tomat, sukker og buljong. Jeg pleier å ha suppen med meg på en termokopp eller termos, sammen med to hardkokte egg og litt frukt
Fjern kjøttet i de ferdigbakte auberginenemed en liten skje slik at bare skallet står igjen. En rett som kan brukes som tilbehør eller som en hovedrett med en salat og godt brød til
Mange forbinder nok fylte tomatermed varmebehandla tomater som er fylt og gratinert med ost på. Men desse er fylt med en frisk og krema blanding med masse sommersmak
Dette gir en herlig smak sammen medtomater som er langtidsvarmet sammen med olje og krydder. Du kan nok lage de på høyere varme og kortere tid, men dette må du nesten eksperimentere med selv
Når aubergine er ferdigstekt, skraper du ut kjøttet med en skje. Pensle overflaten med kokosolje (du kan bruke annen olje), og press litt sitronsaft over
This is my life - Det handler om å ta vare på seg selv..
Jeg har brukt småtomater delt i fire, men det går godt med vanlige tomater delt i biter, har du ikke aspargesbønner, kan du bruke vårløk eller asparges
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.