gode kjøttbollermedtomatsaus og spagetti. Minefavoritter et kjøttbollermed revet sitronskall, hvitløk, finhakketpersille og pinjekjerner, gjerne medlammedeig, eller disse som kommer her
Til hovedrett hadde visaftigekjøttbolleri en kjempegod tomatsausitilleggtil et rivebrødmed pesto og pistasjnøtter som jeg også har skrevet om tidligere
Kjøttbolleritomatsausmedspaghetti, det er som om Lady og Landstrykeren kommer tilmiddag. Stek ferdig alle kjøttbollene i smør/olje og legg de tilsides mens du lager tomatsausen
I dag laget jeg smakfulle kjøttbollermedchilisaus og kyllingkjøttdeig- enkelt og greit. Server kjøttbollene med pasta, jeg brukte tagliatelle - godt og ganske sunt
Deilige og saftigekjøttbolleritomatsaus som er akkurat passe krydret og en grønnsaksgryte smakt tilmedingefær - spis det slik sammen med pasta, eller legg disse kjøttbollene sammen medtilbehøri hot dog brød slik som jeg har gjort her i dag, av og til kan det være godt medlittvariasjon fra fredagstacoen
Trikset er å lage mange kjøttboller sånn at du når som helst kan trylle frem de deiligste retter. Server med et dryss fersk basilikum, godt brød og pasta eller ris
Hell tomatsaus og kjøttbolleri en ildfast form, strø revet på ost på toppen. For å lage tomatsaus heller du først oljen i en varm gryte, der freser du løk og hvitløki noen minutter
Ha kjøttbolleritomatsausen og varm det hele forsiktig - smak til sausen. Fri for gluten om det benyttes kjøttboller uten gluten og couscous erstattes med f
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.