Kjøttboller (Her kan du finne et par oppskrifter på hjemmelagde). Revet ost på toppen. Hell tomatsaus og kjøttboller i en ildfast form, strø revet på ost på toppen
Kok potetene med skallet på til de begynner å sprekke eller til de er lett å knuse med en gaffel. Du kan kjøpe ferdig saus på butikken eller du kan lage en posesaus
Hummer, også kalt »Havets kardinal», kan tilberedes og nytes på mange måter. Skal du koke hummeren selv er det viktig at du på forhånd sjekker at du har stor nok gryte
Dryss resten av osten over og gratiner retten i forvarmet ovn på 250 °C i ca 15 minutter. Første mandag i januar, alle ukebladene er fulle av dietter for ett nytt, slankere og bedre liv
Smaken/styrken på sennep varier mye etter merke og type, jeg brukte dijon sennep. Ta formen ut av ovnen og legg oppskåret bayonneskinke oppå grønnsakene
Oppskriften fant jeg på bloggen til Linda Stuhaug, men jeg lagde min egen vri på den. Saltet kan sløyfes ettersom det er mye salt i soyasaus og buljong, det er bedre å salte selv etterpå synes jeg
Du kan godt bruke din egen oppskrift på hvit saus hvis du vil, det som er viktig her er at sausen skal være litt tynnere enn vanlig “fiskebollesaus” – konsistensen skal være en mellomting mellom melk og hvit saus
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.