Mørbraden sitter øverst på låret. I dag prøvde jeg meg på helstekt mørbrad -og vet du hva. Mørbrad. 600 g mørbrad av storfe. Du kan steke dem sammen med mørbraden og sette opp temperatur til 225 °C, og steke den ferdig mens kjøttet hviler. Spis & Nyt ♪♫ 600 g mørbrad av storfe
Hjortekjøtt har en rund og mild smak, og behandlet på rette måten er kjøttet mørt og saftig ♡ღ Den selges selvfølgelig i forskjellige strykningsdeler, jeg kjøpte mørbrad
Ingredienser 1 side laks med skinn 3 ss salt 5 ss sukker 2 ss nykvernet sort pepper Rikelig med grovhakket dill 5 ss akevitt (eller etter smak) Fremgangsmåte Kvern litt [
I min familie står elg på menyen året rundt, og favoritten er biten med gravet ytrefilet av elg. Gravet elg smaker himmelsk med litt rømme, rødløk og flatbrød
Hvis man har det travelt, og vil lage hurtigutgaven av gravet laks, skjæres den rå laksesiden i tynne skiver og skivene vendes i salt- og sukkerblandingen
Akkurat slik har det seg med denne oppskriften på deilig gravet laks med rødbete og pepperrot. Navnet gravet laks kommer fra metoden den ble laget på i gamle dager, hvor man gravde laksen ned i jorda
Gravet laks eller ørret har jeg alltid i fryseren. 400 gr gravet laks. nr på polet 2075001 Gravet laks eller ørret har jeg alltid i fryseren. til 4-6 personer 400 gr gravet laks
Igår fik vi fyldt mørbrad. Jeg synes godt svinemørbrad kan være lidt kedeligt i sig selv, så efter min mening skal det pimpes lidt, men så smager det til gengæld også super lækkert
Derfor ble det mørbrad. Ikke for det, mørbrad er et bra mørt og saftig stykke kjøtt også. Mørbrad er like magert (5% fett) og nesten like mør som ytrefilet. til 4 personer 900 g mørbrad 50 g smør salt og pepper Krydre kjøttet med salt og pepper. 900 g mørbrad
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.