Ingredienser 1 side laks med skinn 3 ss salt 5 ss sukker 2 ss nykvernet sort pepper Rikelig med grovhakket dill 5 ss akevitt (eller etter smak) Fremgangsmåte Kvern litt [
Uer er en helt fantastisk flott fisk. ca 700 g lettsaltet uer. Start med å legge ueren i kaldt vann i 10 minutter. Etter 10 minutters trekking løfter du uer skivene forsiktig over på en fjøl og rensker den ren fra skinn og ben
I min familie står elg på menyen året rundt, og favoritten er biten med gravet ytrefilet av elg. Gravet elg smaker himmelsk med litt rømme, rødløk og flatbrød
Hvis man har det travelt, og vil lage hurtigutgaven av gravet laks, skjæres den rå laksesiden i tynne skiver og skivene vendes i salt- og sukkerblandingen
Denne oppskriften på pannestekt uer var en av rettene de gjerne ville dele med oss. The post Uer med risotto, blåskjell og syltet gresskar appeared first on Gastronomade
400 gram uerfilet. Uerfileet stekes i smør med skinnsiden ned til den nesten er gjennomstekt, ha på salt og pepper og snu den, la den steke 2 minutter på den andre siden. 400 gram uerfilet
Akkurat slik har det seg med denne oppskriften på deilig gravet laks med rødbete og pepperrot. Navnet gravet laks kommer fra metoden den ble laget på i gamle dager, hvor man gravde laksen ned i jorda
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.