Sen blandar du allt gott och blandar sist in salladen och pinjekärnorna. 4 Personer800g kokad pasta(ca halva mengden okokt)2 ss vitvinsvinäger1 1/2 dl olivolja2 tsk italiensk salladskrydda2 ss thai sweet chilisåspersilja helst färsk fin kuttedbasilikasalt och ny mald svart peppar1 ss vitlöks pure1/2 rödlök1 röd paprika100 gr tärnad fetaost100 gr soltorkadetomater8 coctailtomaterRuccolaoliverrostade pinjekärnorKoka pastan och svalna av den med att ha upp i kallt vatten
Krydre med salt og pepper. Server med valgfri tilbehør som kan være alt fra hummus, ost, ananas, salat, burgerbrød (bruker hjemmelaget gulrotbrød), tomat, yoghurt osv
På tide med litt variasjon i fiskemiddagene. 2-3 laksefiléter Fetaost 1 pk ruccolasalat Rødløk 1/2 agurk 1/2 paprika Mais 4 ss olje 2 ts sitronsaft Hvitløk/pepperkrydder 1
Tycker mannen lyckades riktigt bra med att få till smaken på sin grekiska moussaka, men utseendet. Bryter av i julstöket med smaker och minnen från Grekland,
Det er bare å sette i gang med bakingen, så skjønner du hva jeg mener. I en annen mindre bolle pisker du sammen melk, egg, creme fraiche og olje fra fetaosten
) Jeg er veldig glad i å lage mellommåltider og snack, særlig i helgene hvor jeg ikke har særlig lyst til å lage middag så tidlig som i ukedagene, og gjerne på rolige helger hvor man skal lage litt sen middag for å kose seg med vin og film eller TV på kvelden
Her har vi deilig søtpotet blandet med andre grønnsaker, toppet med den litt syrlige fetaosten. Ha terningene av rotgrønnsaker i en ildfast form sammen med de skylte bønnene
Vend fetaosten, revet cheddarost og pinjenøtter inn i eggeblandingen med en slikkepott. Denne paien lages med filodeig, som er løvtynne ark med deig som fås kjøpt ferdig, så denne paien er faktisk veldig lettvint å lage selv om den ser fancy ut
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.