La oss gjøre litt ekstra ut av denne julaftenen, kanskje pynte litt mer enn vanlig, kanskje tilberede den med enda mer flid enn vi pleier, eller kanskje tenke litt mer på budskapet
Hun har forresten også oppskrifter på svinetunge og svineører, kalvenyrer, flere med kalvebrissel og kalvehjerne, stekte fåretunger, griljerte lammehoder, fårehjerte osv
Vel hjemme etter en laaaang men fin tur til Bergen. Helt utrolig hvor vakker norsk natur er altså. Man føler seg ganske så liten men også heldig og ydmyk når man kjører der mellom de store gamle fjellene og de dype blanke fjordene
Förra fredagen åt vi piri-piri-griljerad kassler till middag. Att det blev just piri piri-sås till griljeringen berodde på att vi hade sponsrat en av barnens kusiners skolklass och köpt grilloljor förra året, som nu började bli gamla
Skjær fisken i porsjonsstykker, vend disse i mel og stek dem noen minutter i olje i en dyp panne. Skrell løken, skjær den i skiver og stek disse sammen med fisken i 4-5 minutter på middels sterk varme
Legg svinekammen med fettsiden opp, på et stort ark aluminiumsfolie. Gni kammen godt inn med fennikel. Brett folien tett rundt kammen og legg den i et ildfast fat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.