Skyll og tørk av svinefiletene. Svin indrefilet med østerssaus og kinesisk femkrydder. Svin indrefilet, minst 200 g per person. saft av 1 lime. 3/4 ts havsalt (helios fint havsalt). Om du steker fileten i ovn, så kan du sette hele den ildfaste formen inn i ovnen på 160-180 grader, tid avhengerav hvor store filetene er. Relatert saft av 1 lime. 3/4 ts havsalt (helios fint havsalt)
Dagens enkle, men dog så gode rett, er hentet fra siste utgaveav Maison Mat & Vin. Det tok ikke lang tid å bestemme seg for å lage retten, og som tenkt ble det en flott rett med en innertier av en øl til
Indrefiletav svin er alltid en 'bankers' - mørt og godt kjøtt. Begynn med de bakte potetene, ovnstemperaturen kan du skru litt opp og ned, mens du steker indrefileten
Indrefiletav svin er noe av det møreste kjøttet du kan få. PINSE kommer av det greske ordet. Godt og magert er det også, men når mye av tilbehøret inkluderer smør og fløte, blir det ikke fullt så magert lenger
svin indrefilet. Legg deretter indrefileten over i en ildfast form. Dersom du bruker steketermometer, stikker du det i den tykkeste delen av kjøttet før du setter formen i ovnen Stek indrefileten midt i ovnen til den oppnår kjernetemperaturen du ønsker (ca 25 minutter). Ta kjøttet ut av stekeovnen og la det hvile i minst 10 minutter under aluminiumsfolie før du skjærer det i skiver
I dag står det indrefiletav svin med grønnsaker på menyen i fjellheimen ♪♫. Tilsett resten av vannet, kjøttfond, saft og finstrimlet skall av klementinene og soyasaus
- 1 pk findus wok (classic, thai, vietnamese, den du liker best)- 1 dl sweet & sour wok saus- 600 g indrefiletav svin- 1-2 ss olje- 1 strimlet rød chilipepper- litt soyasaus- salt og pepper- 3-4 pakker nudlerBle du fristet. 600 g indrefiletav svin
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.