Topp medfetaost, granateplesirup, gresskarkjerner og bladpersille. Mye av det er minst like bra som det en får i andre land – grønnsaksutsalget fra Frosta var av fantastisk høy kvalitet – bedre enn det jeg er vant med fra Istanbul, til og med
Her i Tyrkia spises mais for det meste hele, kokt eller grillet. Kokt eller grillet. Jeg pleier å koke den først, med sukker, salt og litt gurkemeie etter tips fra kokeboken Honey & Co – det fremhever maissmaken enda mer
Pakk hver maiskolbe i et dobbelt lag med folie. 6 maiskolber (kuttet i to hvis du har mer enn 6 gjester). 6 maiskolber (kuttet i to hvis du har mer enn 6 gjester)
Å grille nakkekoteletter er enkelt, gni dem inn med en god rub eller bare salt og pepper. I denne råkostsalaten har jeg brukt fetaost for å gi den litt salt og hvis du vil kan du bruke en blåmuggost som for eksempel Selbu blå få å gi den en mer pikant smak
Ytrefilet av okse med coleslaw, grillet squash, confiterte tomater og ramsløksmør appeared first on. Med dagens grillaccesorier kan man kjøre på med pizza, kaker, wok … You name it
Med hummer kan man ikke gå galt, enten man spiser den naturell eller i andre varianter slik som denne medgrillet hummer, en småhissig mangopuré og koriandersalsa
Det er ihvertfall ikke noe hverdagskost, hvis man skal tenke på prisen, men vil du virkelig ha en god forrett eller en liten koserett, så prøv denne her, grilletmed krydder smør og lime majones
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.