Alt handler om å ha godt verktøy, mannen sier det - og kjerringa har jaggu begynt å bruke det også. Jeg klarte nemlig å sette han også ut, med brød som smakte himmelsk, ifølge han
Jeg har lenge sett på disse eltefrie brødene rundt på bloggerog nettsider og vært veldig fristet. Jeg har prøvde meg litt forsiktig frem i begynnelsen og gjorde en god del erfaringer
Ha i kaldt vann og honning, og rør det kjapt sammen med en sleiv til det er godt blandet. Velt deigen over på bakstbordet og ha godt med mel på deigen dersom den er klissete
Tilsett så kaldt vann og honning og rør det kjapt sammen med en sleiv til det er godt blandet. Hvelv deigen på bakstbordet og ha godt med mel på deigen dersom den er klissete
Jeg har aldri vært særlig god på oppskrifter som innebærer gjær og heving, men etter å ha eksperimentert litt med grytebrød-konseptet har jeg endelig funnet en utrolig enkel måte å lage nydelig brød på, så nå blir det ofte ferskt brød til frokost i helgene
Grytebrødet er godt og holder seg lenge. Det beste av alt, det er eltefritt og enkelt å få til. Bland ut gjæra i litt av vannet og ha i resten av vannet
Grytebrød er kjempeenkelt og KJEMPEGODT. Brødet er best når det er nybakt, varmt og sprøtt, servert ved siden av suppe, tapasretter eller på et koldtbord
Jeg har aldri vært særlig god på oppskrifter som innebærer gjær og heving, men etter å ha eksperimentert litt med grytebrød-konseptet har jeg endelig funnet en utrolig enkel måte å lage nydelig brød på, så nå blir det ofte ferskt brød til frokost i helgene
Ha mel på benken, legg deigen oppå og brett den inn. Ha mel i bunnen av gryta, og ha i deigen. Sett en ildfast gryte i ovnen, og varm opp til 240o. Ta av lokket og stek i 10-15 minutter
ferskt brød Eltefrie brød er enkelt å bake og det blir kjempegodt. Du kan gjøre klar ingrediensene om kvelden, røre sammen deigen til heving om morgenen, og steke herlige brød på ettermiddagen
Eltefritt brød er enkelt å bake og det blir kjempegodt. Du kan gjøre klar ingrediensene om kvelden, røre sammen deigen til heving om morgenen, og steke herlige brød på ettermiddagen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.