1 kg oksebog uten bein. 1 kg oksebog uten bein. Borsj er en tradisjonell østeuropeisk rødbetsuppe. Ettersom det finnes så mange ulike varianter i ulike land, vil du kunne finne mange ulike varianter av denne suppen i kokebøker og på internett
Skorpen blir litt mindre sprø enn et grytestekt brød, men et topp alternativ hvis man ikke har en gryte, eller hvis man ønsker et brød i ‘vanlig’ format
Grytestekt kylling1 kg kylling4 ss olivenolje1 løk, hakket1 gulrot, hakket1 stilk stangselleri, hakket1 kvast rosmarinSalt og pepperSmørdampede gulrøtter til serveringDryss salt og pepper inni skroget på kyllingen, og bind den opp med hyssing
1300 gr oksebog (dette var vekten inkludert bein og diverse annet som ble skjært bort). 1300 gr oksebog (dette var vekten inkludert bein og diverse annet som ble skjært bort)
ca 400 gram høyrygg uten bein/bankekjøtt/oksebog eller annet lapskauskjøtt av storfe. ) ca 400 gram høyrygg uten bein/bankekjøtt/oksebog eller annet lapskauskjøtt av storfe
Grytestekt torsk 4 torskefileter av 200 gSalt og hvit pepper2 hvitløksbåter, skåret i tynne skiver4 vårløk, skåret i tynne skiver2 ss finhakket dill1 1/2 dl hvitvinRevet skall ( bare det gule) og saften av 1 sitron1 1/4 dl bladpersille, grovhakket1 ss smørDampede sukkererterSkyll filetene i kaldt vann, og tørk dem med kjøkenpapir
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.