Noe av det jeg liker best meddenneoppskriften er at alt brukes. Det tar litt tid, men hvis man har en formiddag til å pusle med dette er det vel verdt tiden
Smelt smør i en kjele, rør i mel og spe medhønsekraften i flere omganger, rør godt. Ha i kjøttet, la det bli varmt/ferdig (hvis du bruker kyllingfilet kan det lønne seg med mindre biter, de blir fortere ferdig)
Fordelen var at det som skulle brunes ble mer håndterlig, og resten kunne kokes kraft på, og dermed bli til denkjøttsuppenoppskriften sier skal tilsettes etter hvert
Sprengt høns – kokt med rotgrønnsaker og servert med rotstappe og dillsaus av kokekraft. Ta opp hønsekjøttet meden fiskespade eller lignende, legg det i en ildfast form og hold det varmt i ovnen
Legg kjøttet på tallerken, hell rikelig med saus over og legg grønnsaker og poteter ved sidenav. Smelt smør, rør inn melet og spe med litt og litt kraft
Nudler med tynne biffstrimler og vårløk. Fersk fisk tas opp avtankene og legges fram for kunder. Selv om det har tatt litt tid å legge ut bildene, så håper jeg du likevel nyter disse
Fyll lefsenemed spinat, kyllingen, salsa, guacamole og gjerne litt rømme, og nyt. Det var veldig godt med noe annet nå etter dager med pinnekjøtt og ribbe og tunge sauser (selvom det har jo vært et nydelig etegilde)
Gni inn Ketjap Manis, salt og pepper og stek i varm panne medolivenolje og litt smør. På sluttenavsteketiden legger du enliten kladd smør på kyllingen og øser over sjyen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.