Lykkeliten er veldig glad i vafler, så jeg liker å eksprementere litt med forskjellige ingredienser. I dag har lykkeliten og jeg laget delige vafler til lunch
Epledesserten er en min egen versjon av "bakte epler med mørdeigslokk", og jeg ser meg ikke tilbake. Det skal være godt med deig, så ikke spar på restene
Visp sammen ingrediensene til en litt tykk vaffelrøre, tilsett mer fiberhusk visst røren er for tynn (fiberhusk er som et bindemiddel), og stek de gyldne (jeg smurte jernet med smør) i et vaffeljern
Det som er ekstra fint med disse vaflene er at de er sunne, grovere og proteinrike. Her i huset er vafler hverdagskost, spesielt for en liten en som er veldig lei av brød
Fjern fra ovnen og toppe eplene med blandingen. Serverer varm toppet med vaniljeis. Du kan bruke hasselback teknikk for å lage både bakte poteter og søtpoteter, delvis skjære på toppen for å få herlig sprø konsistens på toppen mens insiden er fortsatt myk, bruke litt olivenolje eller urtesmør for å penslet i mellom skivene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.