1 kommentar. alleoppskrifter28. mars 2013 kl. 12. 06Hei. Jeg jobber for nettstedet Alleoppskrifter. no der brukerne kan søke gjennom titusener av oppskrifter fra norske mat nettsteder og blogger
Den halve vaniljestangen skjæres på langs og frøene skrapes ut med en liten kniv. Frøene blandes sammen med litt sukker på bordet med kniven, sånn at frøene fordeler seg
1. Bland salt, sukker og portvin. Legg fileten i blandingen, og la det modnes i to døgn i kjøleskap. 2. Når fileten er ferdig gravet tørkes den og skjæres i tynne fine skiver
Dryss så kjøttet med salt og pepper. Server gjerne sammen med fersk, hjemmelaget pasta. 220 g svisker. Kutt kjøttet i 2 cm tykke skiver og klem dem veldig forsiktig med en kjøttklubbe. Hell over 2 ss brandy og tenn på med en grill lighter. 220 g svisker
Det blir en del enkle middager sånn like oppunder jul, men selv om det er lettvint med pølser skal det smake godt, og litt sunne ingredienser kan vi alltids putte inn
Det er utrolig hva en saus kan gjøre med en rett. Særlig mat med nye og annerledes smaker. Når stjerneanisen er fjernet kjører du den med blender eller stavmikser til den får en fin struktur
Kutt sviskene i strimler, ha de i en liten kasserolle sammen med balsamico og krydder. Del skivene i fire like store deler, legg på pate, topp med sviskekompotten og pynt med grovhakkede pistasjenøtter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.