FremgangsmåteJeg hadde frokostgjester på mandag og da lagde jeg disse rundstykkene. Jeg er ett “slump-menneske” når jeg baker gjærbakst, så nå som jeg har begynt denne bloggen må jeg holde tungen rett i munnen
Så koste vi oss med Kylling i leirgryte (fra boken kjernesunn familie). Vetle på ski, uten staver og vi til fots oppover bakkene på gåsbu, vi brukte en time oppover til Lageråkvisla som ligger ca 3,3 km fra parkeringsplassen, vi fant en fin bålplass der vi varmet rester fra kylling i leirgryten, resten av pinnebrøddeigen og ett par små muffins, nedover gikk det mye fortere, spesielt for Vetle som koste seg nedover alle bakkene og som var stolt førstemann ned bakken på 40 minutter
Ha en fin tirsdag, for den som synes dette blir en tung dag etter langfri kan man jo trøste seg med at uka blir kort, tirsdag allerede så snart helg jo
6 egg 2 vårløk 2-3 ss lett majones3 ss creme fraische (kan byttes med kun majones, men jeg velger ofte denne for å gjøre den litt lettere og syrligere)Salt & pepper ( må smakes til, men bruk alltid nykvernet pepper)Slik gjør du. 3 ss creme fraische
Bilde frahelgen, der jeg serverte Chicken Tikka Masala, ris og naan brød fra bunnen. Her er hvertfall min lille guide til hva du trenger for å lage både indisk, meksikansk og thai mat, mer eller mindre fra bunnen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.