Greske kjøttbollermed spinat og parmesan. Bland karbonadedeig med paprikapulver, chili, cummin, sennepspulver, pepper, salt, ingefær, hvitløk, kanel og kardemomme
Server kjøttbollene med fløtesaus, poteter, brokkoli og stikkelsbærgelè. Bruk kjøkkenmaskin og kjør temperert kjøttdeig og salt (med K-krok på kenwood)Ha i resten av ingrediensene, utenom melken
Kjøttbollene lages ekstra store, og fylles med ost-de blir saftige og gode. Ha kjøttdeig/karbonadedeig i en stor bolle sammen med sennepen og krydder/urter, brødrasp, egg og salt og pepper, samt den avkjølte løken
Er du innom for middagstips har eg en ny og knallgod oppskrift til dere, greskinspirerte kjøttbollermed fetaost og oregano, servert med tatziki og rotmos
Hva med disse smakfulle tyrkiske kjøttbollene. Bland sammen med kjøttdeigen i en bolle, og bland godt. La deigen stå og trekke til seg smak, mens du heller starter på den kremede tomatsausen
Synes du den blir litt for tykk, er det bare å spe den med litt vann. Form kjøttboller i hånden med en skje, og stek dem i en stekepanne til de får en stekeskorpe
Spiser jeg sukker, så våkner jeg garantert med vondt i alle fingerledd og andre ledd i kroppen. Så oppskriftene mine er basert på et lavkarbo kosthold med hjemmelaget mat uten raske karbohydrater
Deilige svenske, små kjøttbollermed godt tilbehør. Bland brødrasp med melk og la stå å svelle. Bland alle ingredienser til kjøttbollene i en arbeidsbolle og kna det sammen med hendene, den stekte løken, òg
Bland deigen godt med hendene, ja det er klissete. Gjør klar et glass med kaldt vann og en spiseskje, dette brukes for å hindre deigen i å feste seg i handa og på skjea samt hjelper til å gjøre bollene glatte og fine
En liten vri på den tradisjonelle "kjøttbollermed spaghetti". Vrien er ikke så stor, bare tagliatelle i stedet for spaghetti, et lag med raspet ost og så gratinert i ovnen
gode kjøttbollermed tomatsaus og spagetti. Kjøttbollermed tomatsaus og spaghetti er kjempegod og familievennlig mat og smaken kan varieres med ulike urter, krydder og andre smakstilsetninger
Til hovedrett hadde vi saftige kjøttboller i en kjempegod tomatsaus i tillegg til et rivebrød med pesto og pistasjnøtter som jeg også har skrevet om tidligere
Den er ganske mild så jeg piffet den opp med litt harissa. Enkle kjøttboller av storfe ble kokt i tangine og mutti tomater sammen med paprika og rødløk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.