I dag tenkte jeg å dele en oppskrift på paimed rabarbra ogeple. Denne paien inneholder rikelig med vitamin A, vitamin D, folat, vitamin C, kalsium, kalium og magnesium
Kutt eplene opp i tynne skiver og legg dem i en pose sammen med kanel og kardemomme og rist godt. Det er forholdsvis lett å lage og de kan fylles med det du måtte ønske
Lag hvit saus ved å smelte smøret i en kasserolle, det skal ikke bli brunt, ha på melet og spe med varm melk litt etter litt mens du rører kraftig slik at det ikke blir klomper
“Målet med Rosa sløyfe-aksjonen er å vise solidaritet medbrystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft samt å støtte brystkreftforskning
Serveres med brun saus, kokte poteter, surkål og rørte tyttebær. Ha svinekamen, løk og gulerøtter i steokeposen, sett i et steketermometer og lukk posen
Server med for eksempel en grønnsalat og grovt brød. Jeg er faktisk veldig glad i pai, det er en lettvinn løsning og helt genialt hvis man har masse rester i kjøleskapet man ikke helt vet man kan bruke til
Med Cottage Cheese og Fibra i bunnen blir den litt sunnere enn «vanlige» paier. Riv parmesan over paibunnenog ha på vårløk og bacon i biter (se bildet)
Epledesserten er en min egen versjon av "bakte eplermed mørdeigslokk", og jeg ser meg ikke tilbake. Desserten serveres lun med hva du måtte ønske av krem, crème fraiche, tyrkisk yoghurt eller vaniljeis
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.