Bodde denne gangen på hotelrom uten mulighet til å lage mat, det er greit for noen dager, men da lengter jeg alltid litt hjem til mitt eget kjøkken så jeg kan lage meg det jeg har lyst på
Dessuten er bæsje noe vi alle gjør og som bare er tabubelagt av helt andre årsaker enn helse. Visste du at en litt heftig antibiotikakur eller en matforgiftning på reise i utlandet kan føre til at tarmen kommer i ubalanse -gjerne for resten av livet om du ikke gjør noe med det
Du er resultatet av en endeløs rekke med suksesser der du er sluttresultatet. Vi kan ha ulike behov gjennom livet, der vi blir eldre og går gjennom ulike faser
Egentlig kunne jeg stoppet å skrive her, for mer enn dette trenger du egentlig ikke å vite…nesten. Det er ikke så rart, da de fleste råd som står i media er at man skal redusere og nærmest holde seg unna salt
Selv om det er litt tilsetningsstoff, vil jeg tro det er mindre enn i industrilaget syltetøy. Gjør du en innsats med å konservere og fryse ned nå, kan du nyte godt av naturlig, ren, kortreist mat utover hele høsten og vinteren
Jeg vet godt at det ikke akkurat var chili con carne han spiste, men heller tomatbønner. Jeg husker rett og slett ikke hvor jeg har denne oppskriften fra
Server i skåler med noe syrlig oppå - denne gangen ble det kirsebær i lake. Til 6 personer (som er litt mindre glad i dessert enn min far)5 dl fløte4 ss sukker125 g kokosmasse6 plater gelatinVisp fløten med sukker og ha i kokosmassen
Rista kan settes midt i ovnen, men pass på at det ikke er så fult at det renner over i ovnen. Deretter tilsetter du løk, hvitløk og oregano til dette blir mykt og gyldent
Jeg liker personlig ikke smaken av kaldpresset raps- eller solsikkeolje, men kaldpresset olivenolje elsker jeg- i alt annet enn nettopp hjemmelaget majones
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.