Jeg tok med meg min gode kamerat Jan Villard, som også er Trøffelhelt av hele sitt hjerte. Kjendiser som Olav Tufte, Petter Northug og Terje Håkonsen er fornøyde kunder, og sist høst møtte jeg dem da de laget middag i bryllupet til Monika Nordli og Steinar Albrigtsen
Om du ønsker kan du smake den til med revet sitronskall eller noen dråper sitron. Har fått lov av Terje himself til legge ut kopi av oppskriften hans her inne
Å lage en curry helt fra bunnen krever litt tid, men resultatet blir helt fantastisk. Retten er laget med utgangspunkt i Terje Ommundsens fantastiske kokebok Thaimani
Spe med melk og fløte til en smidig farse. Smak til med krydder. Fiskekakene er nydelig med råkost av gulrot servert med dressing, men de er også supre på brød
Polarbrødene ble helt flotte. Dette skal da bli Nettbakerens (Terje Skaar) sine polarbrød, med en blitteliten endring, bruk av fullkornshvetemel istedet for vanlig hvetemel
Men vi har fått både bryggjeri-legenda Terje Aass og den suksessrike nykommaren Espen Lothe frå Kinn bryggeri til å gje nokre tips om kva som eigner seg i glaset med røykte, salte spekepølser på bordet
Nå kan du helle massen i formen din, og igjen, se ingen bakepapir, det er helt unødvendig, og det blir ikke noe bedre, bruk cake realise, den funker hver gang, alltid
Her på bilde er hun sammen med ordføreren i Modum Terje Bråten. Personlig liker jeg å dekke kakene med marsipan siden det gir et pent og «ryddig» utseende
Igjenn tusen takk Terje for att du deler oppskriftene dine med meg. Jeg har i hvertfall fått tak i verdens beste oppskrift, lykkes med kjempehøye sukkerbrød hver gang
Var det det jeg sa, er meningene blitt noe helt annet, og ikke minst. Og dilettant fordi jeg elsker å drive med mat, matkultur, mathistorie og alt ellers som har med mat å gjøre
(men det er sikkert veldig sunt) Ikke alle er like og vakre, og maken min har fått streng beskjed om å spise de styggeste først og kun ta med de pene til Terje
Det som tiltaler meg mest er den hjelpsomme betjeningen, de oversiktelige hyllene, utvalget som er helt eventyrlig, og ikke minst at det er rent og pent
Over ser dere Terje Ness og Oros dessertansvarlig lage plommer desser med tykkmelksorbet. Vi medlemmer av matbloggsentralen fikk prøve oss på kjøkkenet vi også
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.