Hexamer Meddersheimer. Rheingrafenberg Riesling er en fulltreffer til kongekrabbe. Hva med noe ekstra godt denne helgen, som for eksempel en eksklusiv kongekrabbesalat
Riesling. En tysk eller Østerriksk riesling. Og det er der de tyske og østerriksk rieslingen kommer inn i bildet for de fleste av de har en bra restsødme
Jeg synes det smaker godt med et glass tørr Riesling, men det er selvfølgelig helt subjektivt. Fisk er sunt og jo flere fiskemåltider, jo slankere blir vi sies det i forskerkretser
Vi hadde en lang diskusjon med vår vinleverandør om italienske hvite viner egentlig holder mål i forhold til tysk riesling og fransk chablis og puilly-fumés
Om man skal ha vin, vil jeg ha en riesling. oktober 2014 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar Fotograf. Så kanskje en Battenfeld Spanier Mölsheim RieslingTrocken 2012 til 189,- kroner. fisk, Kantarell, kveite, stekt kveite 2014 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar Fotograf
november 2014 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar Konjakk i maten. Ellers ville jeg nok ha Balthasar Ress Von Unserm Rheingau RieslingTrocken 2012. biff, gravlaks, KA, vin, Øl 2014 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar Konjakk i maten
1 flaske hvitvin – vi brukte riesling. 1 flaske hvitvin – vi brukte riesling. Denne gløggen er etter oppskrift fra Mats Bunæs – og den anbefaler Superkokken på det varmeste
Ung og saftig pinot gris fra Alsace, tysk riesling eller chardonnay uten særlig eikepreg. Den franske kongen Henrik den fjerde, hadde som motto at alle bønder skulle ha råd til ei høne i gryta hver søndag
Jeg leste en artikkel om tyske viner i siste utgave av Maison Mat og Vin, hvor blant annet Riesling vinen har gjort enorme fremskitt siden 2. Det ble en StefanWinter Rieslingtrocken fra 2012
november 2014 av Vidar Pedersen 2 Kommentarer Fra gammelt av, ble kveita kalt gudenes fisk. Her vil jeg ha en tørr riesling og der synes jeg Kloster Eberbach Baiken Riesling Kabinett Trocken 2010 er et veldig bra alternativ. fisk, hellefisk, kveite, stekt kveiet 2014 av Vidar Pedersen 2 Kommentarer Fra gammelt av, ble kveita kalt gudenes fisk
Legg fyllet i en lufttett boks og ta med et par avokado, og ikke minst en flaske avkjølt Riesling. Husker du at disse var populære å servere på 80- og 90-tallet som forrett
Vi hadde en lang diskusjon med vår vinleverandør om italienske hvite viner egentlig holder mål i forhold til tysk riesling og fransk chablis og puilly-fumés
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.