Hjemmelagde pølser – Bacon, chili og hvitløk
Rom for sunnhet | Kosthold, trening og helse
Rom for sunnhet | Kosthold, trening og helse
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 10 meter tarm
  • 3 kg Benfrie Svinekoteletter
  • 800 gram Spekk (frosset)
  • 300 gram Bacon pakke (vi kjøpte en stor rull som vi kuttet i terninger)
  • 1/2 pakke hvitløk (ca 5-6 fedd)
  • 3 chili – fjernet frø og kjerne (kan godt ha med litt frø og kjerne for å få pølsene litt sterkere)
  • 2 timer Det kan være lurt å la de ferdige pølsene ligge i kjøleskapet ett døgn for modning og ekstra smak før man steker dem

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.