Pasta er enkelt og gøy å lage selv og det smaker bedre enn tørr pasta som man kjøper på butikken. I dag laget jeg Pasta tagliatelle med Bolognese og revet parmesanost på toppen, og det var utrolig godt
Det første mange tenker på når man snakker om det italienske kjøkken, er pasta. I Italia finnes pasta i mange ulike former og fasonger, og det kan brukes til en rekke forskjellige retter, i alt fra supper til lasagne
Pasta er enkelt og gøy å lage selv og det smaker bedre enn tørr pasta som man kjøper på butikken. I dag laget jeg Pasta tagliatelle med Bolognese og revet parmesanost på toppen, og det var utrolig godt
Jeg har reist en del i Italia og min favoritt er helt klart hjemmelagetpasta. Du bruker først den slette siden for å få en lang lengde med deig, etterpå setter du deigen igjennom sporet med ønsket størrelse på pastaen
Du kan lage pasta med kjøttsaus, lasagne, pizza og for eksempel gryterett. Om du har laget pasta til 3-4personer heller du kjøttsausen over spagettien i en panne
Jeg liker egentlig bare hjemmelaget pesto, så den ble selvfølgelig laget fra bunnen av. I går hadde jeg så fryktelig lyst på både pesto og pasta, og derfor ble det nettopp det jeg lagde til middag
Hjemmelaget lavkarbo pasta med en ny vri. Dette er en sunn og smakfull pasta som er superlett å lage. Dagens oppskrift er hjemmelaget lavkarbo blomkålpasta
Se her for oppskrift til hjemmelagetpasta. En deilig pasta, utviklet fra "basen" i carbonara. Hvis ikke så er det bare å velge favoritt pastaen som tilbehør
Man får kjøpt mye god pasta, både tørket og fersk. lager du den selv, blir den garantert bedre enn de beste kjøpepastaene, og langt bedre enn de middelmådige, de dårlige gidder vi ikke engang å sammenligne med
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.