i tillegg fikk jeg med en råflott pastaskje fra eva solo. Å best av alt , med å lage den selv så kan du kutte ut saltet, å dermed er det enda bedre for minste mann i huset
I tillegg kan du eksperimentere med forskjellige pastaformer. Sakte bland mer og mer mel med egget. Det første mange tenker på når man snakker om det italienske kjøkken, er pasta
Du kan lage pastaenmed en gang – eller legg den i en pose i kjøleskapet til neste dag. Da blir den mye mer elastisk å jobbe med, men min erfaring er at smaken endrer seg ikke
På bildet øverst serverte jeg nykokt pastamed druer, dulcitatomater og fetaost. Når du er ferdig skal den være myk og elastisk med et "blankt" utseende
Hjemmelaget lavkarbo pastamed en ny vri. Ta pastaen ut når den har stivnet og skjær med feks et pizzahjul smale pasta strimler og legg de på et middag fat
bland sammen eggene, fløten og halvparten av osten stek kyllingfiletene (ha dem gjerne i marinade først, ev krydre med favoritt krydderet)kok/lag pastaenleggpasta opp på tallerkenen og bland inn eggeblandingen
Vår erfaring er at det ikke bør være for store biter, for da blir deigen for lang og unhåndterlig å holde på med samtidig som pastaen lett blir en sammenklistret klump, også når den kokes
Pastasausmed erter og skinke. - Stek skinke, løk og erter sammen med litt smør. Hjemmelagetpasta får en deilig, kremet konsistens og en god og rund smak
Du vil ikke jobbe for mye med den, da blir den for seig. Å lage pasta selv er ikke så vanskelig. Jeg serverte med hjemmelagede kjøttboller i chillitomatsaus
lager du den selv, blir den garantert bedre enn de beste kjøpepastaene, og langt bedre enn de middelmådige, de dårlige gidder vi ikke engang å sammenligne med
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.