Dette ble virkelig en slager her hjemme i dag. Både svigermor, gubbeluren og unga spistemassevis. Stek de så de får en fin mørkbrunfarge, å legg de i en form til etterpå
Tilsett stekesjy (sil den gjenom en finsil) og smak til med salt og pepper. Kok opp vinen og la den koke inntil 1/3. Tilsett kraften og la det småkoke i 5 minutter. Tilsett fløte og la sausen småkoke i 5 minuttertil. 2 dl hvitvin. 4 dl god kraft, kylling- eller kalvekraft
Kalkunfilet med fløtesaus, bakte grønnsaker, amandinepotet og tyttebærsyltetøy. Helstekt kalkunfilet stekt i en romertopp, gir deg fantastisksaftig og mørt kjøtt
I kveld hadde viegentlig planer om litt juleforberedelse, men så langt kom vialdri. Vi er gode til å studere oppskrifter, men ikke fullt så gode til å sette i gang
Vi nordmenn ser ut til å ha en forkjærlighet for italiensk mat, kanskje spesielt pasta og pizza. Selv om det kanskje ikkenødvendigvis er pasta vibestiller når vi er ute på restaurant, er det en svært populær rett i hjemmet
Ribbe med fløtesaus, amandinepotet, rødkål, bacon og rosenkål. Svinekjøtt. Fløtesaus. Det går raskt mot jul, og her har du oppskrift på ribbe med nydeligtilbehør
Det går raskt mot jul, og her har du oppskrift på ribbe med nydeligtilbehør. Fløtesaus. Ribbe. Når du kjøper ribbe, så husk at råvaren er viktigere enn prisen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.