Syltelabbane kan du splitte på midten, gnage og nyte med eller utan tilbehør (for eksempel lefse, rødbeter og sennep), eller bruke dei mest delikate delane av labbane til hodesylte
som holder stand rundt juletider, er hodesylte og smalahove (sauehoder). Johnny Laupsa-Borge er master i human ernæring og forskningsjournalist i Helsemagasinet vitenskap og fornuft (VOF) og har siden 2001 undervist ved en rekke desentraliserte universitets- og høyskolestudier i mat og matkultur
jeg lager ikke tradisjonell "hodesylte" (ja, den lages av et grisehodet. hei alle sammen. jeg er enda i sjokk etter det som hendte med bloggen min i går
1 stor hodesylte. Relatert 1 stor hodesylte. [forsidefoto. Stolsvidda. com]. Glad i dyr som jeg er, og ettersom tanken på å bli vegetarianer har slått meg opptil flere ganger i mine yngre år nettopp på grunn av dette, er det godt å vite at når jeg først skal spise kjøtt, kan jeg velge å spise kjøtt fra dyr som har hatt det godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.