Bland alle ingrediensene og etterhvert tilsett eggene. Når alt erferdig blandet tar du og knar deigen 2 til 3 ganger med håndroten slik at den blir jevn. Deretter lar du den hvile i kjøleskapet 1-2 timer før bruk. (Hvis du dropper Melisen har du den perfekte deig til en pai middag) 250 g hvetemel
Når den er stivnet såruter du karamellen opp i små kvadrater, og pakker inn én og én i cellofan eller mellomleggspapir (sånn som du bruker i matpakken)
Da jeg såhun hadde egen blogg, Tedags hos Tant Ninette, gikk det nesten trill rundt for en stakkar, – jeg var overbevist, et såntpepperkakehus skulle jeg lage
Noen liker den enda søtere. Maisbrød erperfekt å servere som tillegg til et mangfold av hovedretter. Raspeball av søtpotet med bacon og sjampinjongSyrniki - russiske pannekakerDel på
Så bra at det nærmer seg helg, dere. Når man lager klassisk, italiensk focaccia, legger man deigen i en langpanne, stikker hull i deigen med fingrene og fordelerover god olivenolje og masse urter
Jeg prøvde meg på noe sjokoladeis-og-vaniljeis-lignende dessert i går, oppskrift inspirert av kristine weber sin blogg (hun har så mange digge oppskrifter
Den ersøtet med dadler, og det som gjør den så saftig er enkelt og greit squash. En av mine oh store misjonerer å få folk til å spise nok frukt og grønt, så kan noen gjette hva som gjemmer seg i denne deilige saken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.