Det sies at kombucha kan ha en heldig virkning mot kreft, MS, mage/fordøyelses problemer, høyt blodtrykk, kandida overvekst og hudproblemer (kan også brukes direkte på huden, i tillegg til å drikkes)
Til to brød knuste eg 1 ms anisfrø og 1 ms fennikelfrø. 1 ms anisfrø. 1 ms fennikelfrø. I dag vart eg litt skuffa då det ikkje låg lapp i postkassa om bokpakke
I l vatn1/2 dl ris grautris (eller anna/restar)1/2 pk svisker1 dl mjølk2 ts kveitemjøl3/4 dl ripssaft1-2 ms sukker2/3 dl fløyte eller rømme1. 1-2 ms sukker
Søndagens oppskriftskrumspring er av det litt mer uvanlige slaget, i hvert fall her i Norge. Det kan virke som en omstendelig prosess av beskrivelsene under, og det er kanskje ikke det første man lager til hverdagsmiddag
Du kan også bruke NonStop eller M&Ms. Jeg elsker sjokoladekaker. Og noe av det jeg baker mest både til oss selv, og til kunder er nettopp sjokoaldekaker
3 ms olje. 3 ms olje. Til grillinga i går hadde eg kjøpt inn ostepølser og grillmor. Tilbehør som poteter og grønsaker hadde eg tenkt å sette i steikeomnen og ta med ut
1 ms honning/sukker. 1 ms honning/sukker. Inspirasjonen til å bake til jul har late vente på seg. I går sjekka eg Opplysningskontoret for brød og korn si nettside og fann nokre rundstykke eg ville bake
-)Rabarbra-, bringebær- og vanilje-crème fraîche-terter*Ingrediensar*Tertedeig (eg bruka denne oppskrifta)2,5 rabarbrastenger, skore i betar à 2,5 cm3 ms. brunt sukkerMelis, til pyntBringebær, til pyntBringebær- & vanilje-crème fraîchefyll4 ms. crème fraîcheFrøa til 1 vaniljestong4 ms. ferske eller frosne bringebær2 ms. mjøl3 ms. 3 ms brunt sukker
smør 2 ms. lys sirup2 ms. 2 ms lys sirup. 2 ms vatn. Det heile byrja med Brittany si gebursdagsfest. Det var april 1999, og saman med nokre klassevenar leika eg 'Cowboy og Indianarar' i hagen hennar
Ms 25-årsdag som feires, litt på etterskudd, og her følger beretningen om hvordan årets bursdagskake ble til. Ms favorittkake (150 g melis, 2 ss kaffe, 35 g smør (you know what kind), 50 g kokesjokolade og 8 dråper romessens)
Ikkje hell all olivenolja samstundes - då vert ikkje dressingen skikkeleg blanda. fransk geitost, i skiver (valfritt)3-4 ms. grøne oliven, delt i to4 ms. fesk basilikum, finhakka4 ms. fersk rosmarin, finhakka2 ms. olivenoljeParmigiano reggiano, finraspa3 ms. sitronjus1 egg Salt and peparKrutongar (sjå nedanfor)Krutongar½ baguette, i små betar3 ms. 3-4 ms kapers. 4 ms fesk basilikum, finhakka. 4 ms fersk rosmarin. 2 ms fersk estragon. 3 ms sitron. 3 ms olivenolje
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.