Denne er derfor perfekt til sommermånedene, men gjør seg godt til biffmiddager nå om vinteren også. Om du er glad i biff er du sikkert også glad i å spise den med en god saus til
tok bildene før jeg hadde drysset over ”mohn” som det heter i syd-Tyskland. Fjellørret tilberedt på denne måten gir en fantastisk smak, eggehvitestoffer beholdes, og er med på å gi den gode smaken, sier Alfons
TENKER DET BLIR ET UNISONT JA, MEN DENNE FORMA KOMMER FRA TJUKKESTE ØSTLANDET. Da jeg prøvde den på kjøkkenet her og serverte den til venner med fødested langs middelhavets kyster, da falt den og i smak
For hvis du ikke vethva du gjør, hvordan skal du da vite hva du skal endre på. Jeg vet at det bare har gått halvannen uke, men at noe skjer er jeg i alle fall ikke i tvil om
Men altså en snerten omelett som denne må jeg bare dele. Det blir mye salater, supper og smoothies både hjemme, på bloggen og på matkursene jeg tidvis setter opp
1. Krydre kyllingbrystene med et godt krydder. Jeg bruker sitronpepper og grillkrydder. Det funker for meg, men det finnes sikkert mye bedre krydder der ute
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.