Jeg husker å ha lese for noen år siden at nordmenn var de ivirigste tacospiserne som spiste taco flest ganger, sånn med tanke på innbyggertall så klart
Jeg laget dermedtacograteng til middag, tacokjøttdeig blandet med herlig creme fraiche og salsa. Servert med frisk salat er det en sikker vinner hos de fleste
Pannekakene idag er toppet med bær og fibersirup gold som er en nydelig kombinasjon. Litt hverdagskos. Legg klatter med røre utover og bre de litt utover til små sirkler
Brun kjøttdeigen sammen med hakket løk. Dagens middag er en knallgod og veldig enkelt tacograteng. Tøm av litt av saften fra tomatene, og tilsett dette sammen med paprika i biter
Det er ingenting i veien for å bytte ut svinefilet med kylling i denne tacogratengen. Med en pose tacokrydder setter du deilig smak på denne formen med svinefilet
Server tacogratengenmed salat og guacamole. Smak til med sukker, salt og pepper. Det er mandag og ny uke, og det er kanskje noen som lurer på hva en skal ha til middag
)FremgangsmåteStek kjøttdeigen og krydre denLegg frosne grønnsaker i bunnen av en formHa kjøttdeigen overVisp sammen egg og kesam/sæterrømme, krydre med litt salt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.