For fire personer (to voksne og to barn). meksikansk og italiensk. En herlig forening av meksikansk krydret kjøttfyll, tortillachips, hvit bechamelsaus og utseendet til en lasagne
Skjær tomater og agurk i biter og legg det på tacogratengen ved servering. Her en oppskrift på en enkel ovnsrett, som kan forberedes i god tid og stekes rett før servering
Har blitt purret på for å legge ut oppskrift på tacograteng her. Har fått litt tips og råd via andre blogger for å lage denne, og lager den nå på slump
Tacograteng. Server gjerne gratengen med en frisk salat, rømme og ekstra tacoskjell. Det er ingenting i veien for å bytte ut svinefilet med kylling i denne tacogratengen
Tilsett krydder, ketchup og vann – eller hell på tacokrydder og vann. I mellomtiden blander du sammen philadelphiaost og crème fraishe og fordeler det i bunnen av en ildfast form
salt og pepper. Varm opp en stekepanne med litt nøytral olje og brun kjøttdeigen godt. Tilsett tacokrydder, paprika, tomat og løk i terninger og sviss videre i noen minutter til løken blir blank
Jeg brukte frosne grønnsaker for denne og laget eget tacokrydder. )FremgangsmåteStek kjøttdeigen og krydre denLegg frosne grønnsaker i bunnen av en formHa kjøttdeigen overVisp sammen egg og kesam/sæterrømme, krydre med litt salt
Gratiner Tacogratengen ved ca. Enkelt og Godt. Når kjøttet er brunet, løken blank og gulrota såvidt myk. tilsettes Tacokrydder/Tacopulver etter smak, og en skvett vann
Eksperimenteringen resulterte i en nydelig tacograteng som dere skal få oppskriften på nå. (Tomatpuré, paprikakrydder, hvitløkspulver, chillipulver, pepper, og annet ønsket krydder
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.